Райна учи голф в Швейцария

05.07.2017 18:00 | Видян 2833 пъти

Райна учи голф в Швейцария

Четири месеца след като се наслади на красотите на Швейцария от първи лице, фолкпевицата Райна се върна в страната на хубавото сирене, пише монитор. Този път в графика си с туристически обиколки, тя включи и курсове по голф.

Изпълнителката на Нахално хубава е отседнала в курортен комплекс на източния бряг на Женевското езеро. Екскурзията си в красивия град Монтрьо Райна предприе в компанията на кученцето, с което звездата се сдоби наскоро.

Да пътува и с образователна цел не е новост за певицата. Още в началото на годината тя отпътува за няколко месеца до Куба, където усъвършенства познанията по испански. Освен това Райна тества уменията си и в салсата.

В топлата страна звездата бе настанена в красива къща, чийто двор е осеян от цветя и прелестни палми. В часовете по испански красавицата за кратко води друг свой четириног другар – малко коте, спасено от улиците на Хавана. След като го видяла захвърлено с едва доловим пулс, тя завела животинчето на ветеринар.

Той обаче не дал добри прогнози. „Почти го бяха отписали. В крайна сметка обаче оцеля. Сега то си живее щастливо в Хавана, тъй като успях да му намеря стопанка”, обясни Райна след завръщането си от Куба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Оспорвана надпревара, смях и обрати...

„- 20“ точки в колелото на съдбата и чувал с картофи...

Пистолет за масаж: какво, защо и къде

Масажният пистолет е нов продукт в гамата уреди,...

Няма коментари към тази новина !