Рени напира за концерт в Арена Армеец

05.07.2017 11:07 | Видян 1229 пъти

Рени напира за концерт в Арена Армеец

Да направи голям концерт в „Арена Армеец“ е сред целите на фолкпевицата Рени след 4-годишната й пауза от музикалната сцена в България. „Аз имам толкова много хитове, останали във времето. Хубаво е, че съм работила толкова години преди това и съм останала в сърцата на хората. И сега по участия те ми казват: „Добре, че се върна. Липсваше ни“. Може би, ако не бях прекъсвала, щях да реализирам такъв концерт още преди години“, призна звездата пред signal.bg.

Тя е категорична обаче че организирането на такъв концерт не й е фиксидея. „Щастлива съм. Пуснах нова песен, която би всички мои лични рекорди по гледаемост. Срещам се постоянно по участия с феновете. Доволна съм“, добави още Рени, която е получила оферта от мениджър в Сърбия да организира проявите й зад граница.

Певицата отрече да е посветила новата си песен „За най-красивия боклук“ на бившия си съпруг Борис Пилософ, с когото се разделиха в началото на миналата година. Те имат две момчета – Борис и Аспарух, в грижите за които помага майката на изпълнителката на „И за теб ли е така“. „И двамата са артистични и музикални, но не ги карам насила да се занимават с това“, призна още Рени.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Няма коментари към тази новина !