Скарлет Йохансон ухажва ди Каприо в София

05.07.2017 10:21 | Видян 1913 пъти

Скарлет Йохансон ухажва ди Каприо в София


“Красиви и прокълнати“ е най-новото заглавие, което ще допълни филмографията на холивудската красавица Скарлет Йохансон. Лентата е на етап разработване, а сценарият й ще се фокусира върху турбуленциите в брака на прочутия писател Франсис Скот Фицджералд и Зелда Сейър.

В ролята на обаятелната дама, вдъхновила голяма част от творбите на съпруга си, ще видим именно Йохансон, а сред спряганите имена за неин екранен партньор е Леонардо ди Каприо. С реализирането на проекта са се заели продуцентите от Millennium Films, които в момента са в издирване на режисьор. Компанията стои и зад филми като The Hitman's Bodyguard, Hunter Killer, франчайза на „Непобедимите“ и др., всички от които са заснети в киноцентъра „Ню Бояна“ в София. Това накара кино критици и фенове да прогнозират, че носителят на Оскар и любимката на Уди Алън ще дойдат у нас за работа по проекта догодина.

Това ще бъде трета визита на 32-годишната Скарлет у нас. Тя разходи токчетата си по Витошка за сефте още през 2005 г., когато снимаше „Черната далия“, а три години по-късно се завърна и за лентата „Другата Болейн“. По време на престоя си в България актрисата остана очарована от отдадеността на бодигарда си Здравко Леков, който я измъкна изпод стоварил се върху нея кон след инцидент на снимачната площадка.

Още този септември пък ще щракне клапата на третата част на „Хелбой“ - „Възходът на кървавата кралица“. Снимките ще протекат в Лондон и София, като в България екипът ще пристигне през декември. Режисьор на лентата за адовото изчадие, оживяло от рисуваните страници на Майк Миньола, е Нийл Маршал (“Игра на тронове“), който смени на поста Гилермо дел Торо. Главната роля, която в предходните две ленти бе изиграна от Рон Пърлман, сега е поверена на Дейвид Харбър.

Феновете на франчайза бяха за кратко разочаровани, след като през февруари тази година пионерът в кинорежисурата на „Хелбой“ заяви окончателно, че няма да прави продължение. Според спекулациите с продуцентите не успели да се споразумеят за бюджета на евентуалния филм. След като пое волана от дел Торо, Маршал категорично отсече, че ще разчита минимално на компютърна обработка и спецефекти. „Възходът на кървавата кралица“ ще бъде издържан в по-мрачни мотиви и ще има препоръчителен родителски контрол за деца под 18 години.

„Кинодейците обичат да работят в „Ню Бояна“ заради стойността на продукцията. Ако похарчиш един долар тук, крайният продукт ще изглежда като за $10. Така големи компании могат да работят с много известни имена като Брус Уилис, например, но да го задържат на терен едва за два дни. Тук ние работихме с Никълъс Кейдж по трилъра „Код: 211“, но той остана за по-дълъг период от време – така че наистина да получиш филм с Никълъс Кейдж, вместо той да краси само постерите“, обясни наскоро в интервю за Sofia Globe изпълнителният директор на „Ню Бояна“ - Ярив Лърнър.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !