Бахаров стреля по сина на Мел Гибсън

04.07.2017 09:45 | Видян 1882 пъти

Бахаров стреля по сина на Мел Гибсън

Явор играе руски гангстер редом до звезда от Бягство от затвора.

Като руски гангстер, който се опитва да продаде оръжие за масово поразяване на бивш служител на ЦРУ – такъв ще видим Явор Бахаров в All the Devil's Man. Режисираният от Матю Хоуп трилър е заснет в периода март-май в Брюксел и Лондон, а родният актьор притихва под феса на терориста Олег.

Героят му има общи сцени с Елиът Коуън (Демоните на Да Винчи) и синът на големия Мел Гибсън Майло, научи Монитор. Това е първият по-сериозен ангажимент, който младия Бахаров получава от агентите си в британската столица Morwenna Preston Management.

В края на миналата година , непосредствено след излизането си от ВИП Брадър, той бе поканен на кастинг за ролята на румънски философ в Геният.

В поредицата на National Geographic, проследяваща живота на Айнщайн, се класира брат му Захари като руски военен, който изтезава астрономи по време разпит.

All the Devil's Man маркира първата главна роля в киното за Майло Гибсън, който вече записа участие в номинирания за Оскар Отмъщение по съвест. Персонажът му е Джак - травмиран от войната бивш морски тюлен, чиято мисия е да залови Макнайт (Коуън) - агент на разузнаването, преминал на страната на лошите.

Кацайки в Лондон Джак се интегрира в екип с още двама изпечени ловци на глави, в кожата на единия от които скача Уилям Фичнър. Бг зрителя го познава като безскрупулното ченге Алекс Махоун от култовия сериал Бягство от затвора. През 2013 г актьорът бе в София за снимките на излъчвания по AXN Престъпления без граници и на терен около ЦУМ си партнира с нашенеца Велислав Павлов.

Работата по All the Devil's Man е на етап постпродукция, а премиерната дата за лентата все още не е обявена.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Бритни Спиърс се пусна чисто гола от...

Бритни Спиърс се свърза с природата и се наслади на голо...

Няма коментари към тази новина !