Музикалните легенди vs Кайли и Кендъл Дженър

03.07.2017 17:31 | Видян 1699 пъти

Музикалните легенди vs Кайли и Кендъл Дженър

Реалити звезди, модели, бизнесдами, а сега и дизайнери. Сестрите Дженър от край време управляват своя марка дрехи Kendall + Kylie като предлагат на своите почитатели визии в техния познат стил.

Наскоро, обаче, сестрите пуснаха за своята марка тениски със своите лица. До тук всичко звучи в реда на нещата, докато не се загледате по-внимателно в тишъртите във винтидж стил. Сестрите наравно със своите ликове са решили да използвт и лицата на легендарни музиканти и банди. В серията има снимка на Джим Морисън, която се слива с тази на Кендъл Дженър, Ози Озбърн също се появява в колекцията, както и Notorious B.I.G., 2Pac и много други. Момичетата също така са използвали логата на Pink Floyd, Metallica и Kiss.

Тяхната артистична хрумка получи голяма критика и лоши отзиви.

Група The Doors, например, изпрати на сестрите писмо с молба да спрат нарушаването на авторските права върху логото на групата. В писмото също така се посочва, че снимката на Кендъл Дженър "в портрета на покойния Джим Морисън изглежда отвратително." Шарън Озбърн, съпругата на Ози Озбърн, пише следното: "Момичета, не сте спечелили правото да слагате лицата си заедн с тези на музикални легенди. Ангажирайте се с това, в което сте добри - в гланцовете за устни ". Майката на Notorious B.I.G. Виолета Уолъс каза, че сестрите на Ким Кардашян не са се допитали до нея за разрешение за използване на снимки на сина й. "Неуважително е! Това е експлоатация в най-лошия му вид", споделя тя.

След скандала, Кайли и Кендъл Дженър обявиха, че тениските са свалени от продажба. Сестрите се извиниха на семействата на всички музиканти, които са разгневили с тишъртите си. "Ние сме големи фенове на творчеството на тези музиканти и не сме искали да покажем неуважение към тях," - пише Кендъл в Туитър.

ELLE

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !