Тоца Крокодила гризва 6 милиона от Бередин

03.07.2017 13:51 | Видян 3324 пъти

Тоца Крокодила гризва 6 милиона от Бередин

Мис България 2009 Антония Бередин от миналата седмица официално е разведена жена и отново носи моминската си фамилия Петрова, пише седмичник. Преди дни се проведе последното дело по бракоразводния процес между златотърсачката от Перник и вече бившия ѝ съпруг – богатия братушка Александър Бередин.
 
За да се яви пред магистратите, на Тоца Крокодила ѝ се наложи да напусне водите на гръцкия плаж, в който се плацикаше, и да се завърне за малко у нас.

Оказа се, че има защо да хаби усилия в път и нерви в съдебна зала. Близки до разпадналото се вече семейство споделиха, че с подписа си под документите за разтрогване на брака хитрата пазарджиклийка е прибрала активи и кеш за над 6 милиона лева – по "милка" за всяка година съжителство!

До трагичния край на любовната си драма с мужика с портфейл като Крез се стигна след куп нелицеприятни скандали. Родената в Пазарджик блондинка се жени за бизнесмена на 21 март 2012г. в Москва.

Вече с брачна халка на ръката, Антония изплака в социалните мрежи, че Саша се оказал с нрав избухлив и непостоянен. Често, вместо любов, русокоската получавала порция домашно насилие. Според предишни информации баровецът системно посягал на жена си, заради което тя го наричала "психопат" и "алкохолик".

След цялата крамола изглеждаше някак естествено признанието на Мис България, че сама е взела решението за развода и вече е щастлива. За да отпразнува развода си, г-ца Петрова отново стегна куфарите към безкрайните пясъци на Гърция заедно с гаджето си - архитекта Николай.Междувременно в медиите изтече информация, че докато Мисис Русия 2012 пори беломорските вълни, Бередин съвсем се е пропил.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !