Фенове попиляха Мара Отварачката

03.07.2017 10:55 | Видян 2747 пъти

Фенове попиляха Мара Отварачката

След раздялата си с Гущеров Мара Отварачката не пропуска повод да се разголи. Е, явно Мария е решила да гради отново имиджа си на изкусителка, пише Блиц.

Тя се пусна без никакви дрехи от леглото и пожела на всички "лека нощ". Гущерова е в гръб и оставя повече на въображението, отколкото на очите.  Интересното бе, че повечето от феновете ѝ не толерираха постъпката ѝ, а обратното - скочиха ѝ, че била лоша майка, а "тъпотията ѝ" нямала граници.

Ето и част от коментарите: "Като певица ми харесваш, но що за майка си? Ами, ако някой покаже тази снимка на дъщеря ти? Ако тя започне да те копира? Не искам да те обиждам, но се засрами, майка си все пак!" "Всяко нещо има край, но не и на Мара тъпотията .... от край време почна да се излага и ми падна много ниско в очите, ама чак до тука не мислех че ще стигни. Нейното се видя, жал ме е за Детето и .... това Дете живя с Баща си, после с Гущера, сега доколкото знам има 3ти .... Майка и се снима като парцал и се гордее с това .... Дано Детето да има малко повече мозък от Майка си.... дано!"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !