Наталия Симеонова гони 100 кила

30.06.2017 17:41 | Видян 2263 пъти

Наталия Симеонова гони 100 кила

За първи път от години насам Наталия Симеонова се появи отново в светския живот на София, пише Blife.bg.

Славната някога телевизионерка присъства изненадващо на премиерата на книгата на своя приятелка журналистка миналия вторник и събра очите на всички гости с променения си вид, забеляза репортер на „Таблоид“.

Десетки популярни личности се събраха на събитието, организирано от популярната журналистка Мария Касимова, която издаде сборник с есета. Изненадващо, в публиката бе и Наталия Симеонова, която, оказва се, е дългогодишна приятелка с авторката. Очевидно единствено топлата дружба е причината водещата на „Море от любов“ да се покаже отново, след като дълги години предпочита самотата и тишината на своя дом, затворена между четири стени.

Тя изчезна рязко от телевизионния и светския живот, предпочитайки тишината и спокойствието на дома. Според отлично осведомени източници обаче в това време Феята на любовта с разбит любовен живот е посещавала редовно психолог, при когото е лекувала лабилността и депресията си.

В продължение на месеци Наталия е приемала по шепа антидепресанти, с които да подобри състоянието си. Освен ефект върху психиката й обаче хапчетата предразположиха Симеонова и към напълняване, като в момента тя тежи 92 килограма.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

От Кен до Барби: Родриго, който стана...

Родриго, сега известна като Джесика Алвес, е претърпяла...

Ето кои грабнаха статуетките на...

За поредна година на Световния ден на театъра – 27 март,...

Няма коментари към тази новина !