Кръстиха на Ози Озбърн трамвай в Бирмингам

26.06.2017 10:16 | Видян 1369 пъти

Кръстиха на Ози Озбърн трамвай в Бирмингам

Трамвай в Бирмингам вече носи името на своя виден гражданин Ози Озбърн. Церемонията по кръщаването се състоя в центъра на надмилионния град в присъствието на рок легендата от „Блек Сабат“, който е роден там на 3 декември 1948 г. Запис на гласа на Ози освен това ще съобщава спирките по линията, по която новата сиво-розова мотриса се движи.

„Голяма чест е, че ще има трамвай с моето име. Аз се гордея, че съм от Бирмингам и това наистина означава много за мен“, каза вокалистът, който с крайностите си, включващи алкохол, дрога и извънбрачни афери, невинаги е бил пример за добър гражданин...

Демоничният Ози Озбърн не е единствената личност, получавала подобно признание във Великобритания. Преди него това се е случвало и на други музиканти – на Майлс Кейн от Last Shadow Puppets, Шоун Райдър от Happy Mondays, както и на оперния певец Алфи Боу.

Тенорът Боу е обявявал спирките по трамвайна линия в град Блекпул, а гласовете на Кейн и Райдър дават на запис информация и съвети на пътниците в Манчестър, Ливърпул и околностите.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !