Мая Илиева с годежен пръстен от нов любим

23.06.2017 16:26 | Видян 3821 пъти

Мая Илиева с годежен пръстен от нов любим

Вдовицата на Жоро Илиев скъса с десетгодишното отшелничество. От края на минилата година тя се завърна в столичните светски среди и никой не може да повярва на промяната, която я е връхлетяла! До скоро Мая ходеше предимно в черно и все с тъмни очила. А да застане пред нечии обектив бе просто немислимо. Дори папараците доста трудно успяваха да я уловят.

Но, край на криенето и живота в сянка. Миналата година бившият на Илиева Ники Шванца вдигна сватба с доста по-млада любима. Тогава се заговори, че тя е изпаднала в тежка депресия и не иска да се появява сред хора. Оказва се, обаче, че точно по това време е започнала новата й връзка, която продължава и до днес. На Хелоуин Мая позира за първи от десет години за снимка, която стана публично достояние. Тогава бе дегизирана като индианка, в компанията на свои приятели с известен столичен клуб.

А преди дни се появи нова нейна снимка от същото заведение със същия онзи мъж, който върна усмивката на лицето й! Неговата самоличност все още не е публично достояние, но двамата с Илиева явно нямат намерение вече да крият любовта си. Той я е прегърнал нежно през кръста и тя само дето не се е разтопила в обятията му.

Самият факт, че вдовицата на Главния вече не се крие от обективите и любопитните погледи върху себе си е краснречив, че новият й любим е успял коренно да я промени! Тя се чувства добре не само до него, но и в кожата си. Преди дни бе засечена на Летище София в компанията на майка си, пише "Ретро".

Двете дами изненадали всички с неглиже облеклото си, а Мая дори била почти без никакъв грим. Най-големият шаш обаче бил, че те избрали нискотарифна авиокомпания, за да отскочат до Милано за редовния си месечен шопинг. Явно спокойствието, че вече има надежден мъж до себе си, който няма да я забърка в неприятности, се отразява живително на Илиева и тя буквално цъфти! А наблюдателни пасажери забелязали, че на безименния й пръст блести красив пръстен, наподобяващ годежен...    

Източник: HotArena.net

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Уилям наруши мълчанието си за рака на...

Принц Уилям обеща да се "грижи" за принцесата на Уелс,...

Македонци пристигат в Съни бийч с...

Група македонци ще пристигне в хотела в „Съни бийч“ тази...

Няма коментари към тази новина !