Тита крие сестра си

23.06.2017 14:24 | Видян 3198 пъти

Тита крие сестра си

Колкото и да пази семейството си от медиите, Тита като че ли е пропуснала, че Фейсбук също си е една голяма информационна платформа, чрез която може да се издири почти всичко за всеки.

Именно от социалната мрежа стана ясно, че младата певица "крие" доста красивата си сестра Деси.

Брюнетката е по-голяма от блондинката и за разлика от роднините на популярни личности, тя не се е лепнала за известната си сестрица, за да трупа облаги или да рекламира персоната си.

Напротив, Деси си стои кротко, без да събира излишно внимание към себе си, и подкрепя Тита по свой си начин, пише ХотАрена. Наскоро дори е направила кратко „изявление“ в мрежата, че винаги ще подкрепя изпълнителката на Късай и че в нейно лице може да намери най-верния приятел, на който да сподели тайните си.

Сестрите са родом от Силистра, но нито една от двете не живее вече там. Наскоро Тита се премести с майка си в просторен апартамент в София, а кака й Деси от известно време живее с приятеля си в Бургас.

Макар да не са заедно нон-стоп, двете могат да разчитат една на друга във всеки един момент. Тъмнкосата мацка винаги е на линия на снимачната площадка, когато Тита снима клип, и й отдава своята морална и физическа подкрепа.

Източник: ПИК

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !