Графа укротява кучета за видео на LaTiDa

23.06.2017 12:29 | Видян 1400 пъти

Графа укротява кучета за видео на LaTiDa

Влади Ампов-Графа ще се появи във новото видео на талантливите певици от трио LaTiDa - Чао, Чао. Ролята на изпълнителя на Вълк единак обаче не се заключава единствено в присъствие пред камерата. Графа е още автор на музиката и текста на парчето. Клипът, дело на режисьора Павлин Иванов – Bash Motion, ситуира трите момичета – Бети, Яна и Деси, заедно с малки кученца от породата чау-чау.

Това са бебето Моцарт, огромният Мечо и примадоната Тайра. Екипът на видеото така и не успял да накара животинчетата да изпълняват инструкции, а докато Графа се опитвал да ги води, всяко от тях искало да го поведе в различна посока. Това дало повод на певиците от „Бон-Бон” да се шегуват, че кучетата приличат на тях самите.

Снимките към Чао, Чао продължили цели 13 часа при сравнително ниски температури, заради непрекъснатите валежи през последните дни. "Бяхме предвили плажни сцени за видеото, слънчеви кадри на открито и разбира се.. цял ден валя. В една от сцените, която пресъздава женско парти, има ужасно много история дори само в реквизита. Лилавото марабу е от едно от евровизионните партита миналата година в Швеция. Чашите си ги купихме от пътуването ни в Лондон, а короната на Деси е от Финландия“, разказват момичетата. Чао, Чао ще се появи в родния ефир до края на месеца.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !