Dj Mascota и плеймейтки купонясват на 36 часово pool парти

20.06.2017 13:36 | Видян 1384 пъти

Dj Mascota и плеймейтки купонясват на 36 часово pool парти

Плейбоят Тодор Батков-младши се е захванал с нелеката задача да организира грандиозен купон в Diamonds Pool & SPA, Банкя. Въпреки, че няма по-специален повод, амбициите му са да събере на едно място каймака на нощна София, като лично ще се погрижи и за присъствието на най-горещите плеймейтки у нас. Партито, в което са замесени и организаторите от Event Academy Bulgaria в лицето на Петър Стоичков и Борис Денински, ще носи името REAL Perfect Mix Pool Party.

То ще се стартира сутринта в събота, 24.06, и ще продължи до вечерта на следващия ден, като през цялото време ще е на територията на минералния басейн на комплекса. Освен класни питиета и перфектно миксирани коктейли, организаторите са предвидили и качествен саунд в комплект със светлинни шоу ефекти за денонощното парти. Събитието на Батков-син ще бъде озвучавано от някои от най-популярните диджеи в страната, като гвоздеят ще е DJ Mascota.

Освен него зад пулта ще застанат YangFetish, Funkster, NRG, Yavor M и DJane Helly. Музиката ще е парти микс от хип-хоп, хаус, регетон и комерс. Танцьорките за събитието също ще са внимателно подбрани и на ниво. Вече са в продажба билети за ексклузивното парти.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !