Черната Златка: Пия си кафето с бившата на Миро и свекървата

20.06.2017 11:39 | Видян 2662 пъти

Черната Златка: Пия си кафето с бившата на Миро и свекървата

"Заровихме томахавките с майката и бившата жена на Миро. Вече сме приятелки, виждаме се често на кафе и се чувствам много по-добре", сподели Златка Димитрова. Обявената за плеймейтка номер 1 сред всички победителки досега брюнетка е в чудесни отношения с двете жени, с които доскоро нещата не изглеждаха никак гладки.

"Дори на моменти се питам дали толкова хубаво може да е реалност. Беше крайно време да има нормална комуникация между нас и да си говорим, за да вървят неща. Големи хора сме, не трябва да гледаме в миналото, а в настоящето и бъдещето. Поне заради децата", разказа Златка, докато малкият Миро си играе енергично около нея на пясъка в курорта Каваците. Там моделката прекарва летата си, отскачайки само по работа до София и Бургас, пише blife. Това лято ще бъде по-различно, тъй като е първото, в което ще тича по плажа и ще строи пясъчни кули в компанията на своя мъжки наследник.

"Добрите ни взаимоотношения се отразяват благоприятно на Миро. Той вижда, когато сме усмихнати и щастливи, и също се зарежда с положителна енергия. Нашите отношения той също ги преживява. А неговата енергия е неизчерпаема. Метнал се е на майка си толкова жизнен. Откакто се е родил, нямам нормален сън. Става към 5,30 и аз също съм накрак", споделя черната Златка. Тя е категорична, че е било крайно време най-близките хора на половинката й Мирослав да бъдат в по-близки отношения.

"Трябва да сме позитивни и да гледаме с положителни мисли занапред. Бившата съпруга на Миро е много приветлива, добра и разбрана. Много скромна и усмихната жена е. Когато се виждаме, се радва на Миро-младши като на свое дете. Прегръща го, радва му се, разхожда го и дори не иска да го пусне", разказа още Златка Димитрова. ВИП майката все още не е решила къде да хвърли пъпа на отрочето си.

"Все още е вкъщи и не съм на 100% сигурна къде да го оставя. Сигурна съм, че Миро ще се съгласи с моето решение. На морето много му харесва на Миро-младши, обмислям дали наистина да не го хвърля във вълните", загатна Черната Златка. Тя е убедена, че хубавото отношение на свекървата и бившата жена на Миро не са породени от лицемерие. "Интуитивен човек съм и усещам, че всичко е свързано с истински добри помисли", обясни Златка. Плеймейтката е настроена на позитивна вълна въпреки трудности и предателства, които е понасяла през годините.

"Хората масово станаха много лоши, злобни и завистливи. Този материален свят сякаш ги изроди. А не трябва да е така", споделя брюнетката.

След като си има мъжки наследник, Злати мечтае да се сдобие след време и с момиченце. Ако малкият Миро си има сестричка, Златка ще бъде още по-щастлива. Отличената за майка на годината брюнетка е категорична, че не иска малкият й син, който в събота навърши осем месеца, да остане единствено дете в семейството.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Новият албум на Бионсе е тук

Албумът на Бионсе е тук. Нейният нов по-дългосвирещ...

Чарлз ще води семейството на...

Британският крал Чарлз III ще води членове на кралското...

Няма коментари към тази новина !