Миранда Кер с подаръци за $13 млн. от ухажор

20.06.2017 10:26 | Видян 1453 пъти

Миранда Кер с подаръци за $13 млн. от ухажор

Миранда Кер е била засипана с подаръци за милиони от своя ухажор – малайзийският бизнесмен Джо Лоу.

Това излиза наяве след като е заведен граждански иск от американското министерство на правосъдието срещу него. Става ясно още, че Лоу е замесен в може би най-мащабното незаконно присвояване на средства в цялата световна история.

Той обаче бил особено привлечен от австралийската красавица и не се скъпял да ѝ праща диаманти на стойност над 13 млн. долара. Според данните той започнал да ухажва красавицата още през 2014 година, когато тя се е разделила с актьора Орландо Блум.

Той започнал с 11,72-каратов диамант под формата на сърце, върху който са били изографисани нейните инициали – специален подарък за Свети Валентин. Според експертите, цената му е била около 1,71 млн. долара.
Това обаче не било единственото бижу, предназначено за Миранда. Последвал 8,88-каратов диамантен медальон за 5 млн. долара, комплект бижута за 2,63 млн. долара и чифт обеци с 11-каратови диаманти, които са с най-скромната стойност – само милион и половина долара.

Очевидно, всички тези подаръци не успели да привлекат достатъчно вниманието на Кер, която миналия месец се омъжи за милиардера Евън Шпигел. Не е ясно обаче дали брюнетката е върнала скъпите бижута.

Власите разкриват, че Джо Лоу е ограбил федералния фонд за развитие на Малайзия, откъдето към момента липсват над 6 млрд. долара. Той използвал парите, за да поддържа високия си стандарт на живот и да прави скъпи подаръци на холивудските си приятели.

missbloom

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !