Преслава друсана на Слънчев бряг

19.06.2017 17:53 | Видян 3131 пъти

Преслава друсана на Слънчев бряг

Фолк певицата Преслава стана център на внимание в хитовия клуб Бедрум на Какао бийч в Слънчев бряг, научи седмичник. С разюздано поведение миналия уикенд хитовата изпълнителка събра погледите на стотиците посетители, които се увериха, че държанието ѝ е вследствие на наркотици, повдигащи духа и тялото.

Макар да прави кариера в лекия бранш, Преси е сред редовните посетители на скъпарското заведение Бедрум, в което евтини силиконки и съмнително забогатели мутри си дават среща по време на летния сезон.  В компанията на десетина приятели миналия уикенд брюнетката заформи щуро парти в дискотеката, където се забавлява до първите слънчеви лъчи.

Изпълнителката на Пада звезда бе във вихъра на купона – не спря да танцува, да надига чашата с алкохол, качваше се на конче по гърбовете на свои приятели, целуваше се и публично с татуиран здравеняк.

Атлетът е по-малък от нея, на 28 години, казва се Петър и според отлично осведомени източници отговаря за разпределението на наркопазара в Бургас и по-конкретно за Съни бийч. Аферата им обаче е по-скоро еднократна забивка, отколкото възможност за прерастване в сериозна връзка, коментират близки до певицата.

Присъстващи на купона са категорични, че Преслава е била под влиянието на скъпи опиати, тъй като брюнетката не се изтощила да танцува в продължение на часове, същевременно се хилела неадекватно, а погледът ѝ бил отнесен.

Петя Колева прекарвала значително време във ВИП тоалетната на заведението, където по стара традиция се влиза за една бърза "линийка". "Двете нули" в култовия бар са предназначени единствено за персонала и за специалните гости. Показателно е, че във WC-то се влиза с ВИП карта с чип и така се избягва чакането на опашка с другите простосмъртни.


автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Надал е най-големия ми съперник, той...

Световната тенис звезда Новак Джокович иска да играе...

Млада сензация в бокса дари $20М на...

Боксьорът Райън Гарсия дари 20 милиона долара на хората...

Няма коментари към тази новина !