Криско захапа "Мис Силикон"

19.06.2017 10:20 | Видян 1957 пъти

Криско захапа

Въпреки че често снима тунинговани момичета в клиповете си Криско не е особен ценител на силиконовите прелести. „Всеки има право да прави каквито иска подобрения по тялото си, стига да е умерено. Наскоро гледах кадри от конкурса „Мис Силикон”, беше страшна комедия. Имаше участнички, които стават, но повечето в лицето приличаха на камили.”, сподели за bTV рапърът.

Надарени хубавици красят видеото към последния му сингъл „Базука”, заснето на тайландския остров Пукет и в Гърция. Само за денонощие песента чукна половин милион гледания в YouTube. „Базука е оръжие за масово унищожаване, но в моя случай става въпрос за сочно женско бразилско дупе. В Тайланд бяхме 6 човека екип, но не взех гаджето. Когато работя не искам да ме разсейват.”, отсече любимецът на тийнейджърите.

Талантът от Габрово ще се включи в турнето One Love, чиито старт е с безплатен концерт в Банско на 22 юли. Обиколката събира изпълнители от Македония и България и ще мине през Охрид, Струмица, Слъчнев бряг, Варна, Пловдив, Скопие и София.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Вижте как оскверниха гроба на...

Ченгетата вече знаят кой е богохулникът, счупил кръста и...

Бони и Гърдева заформят скандал в...

Отборът на Златните ще наруши своя обет за...

Няма коментари към тази новина !