Кристиан Костов пее с Риана в Казахстан

19.06.2017 09:49 | Видян 2385 пъти

Кристиан Костов пее с Риана в Казахстан

Талантливият Кристиан Костов е сред звездите в афиша на Expo 2017, което ще се проведе в Казахстан в края на юни и в рамките на три месеца се очаква да привлече над 5 милиона посетители, научи „Монитор”. В културната програма на грандиозното изложение са заложени концерти на артисти като Риана, Бритни Спиърс и 30 Seconds to Mars, които ще забият на Astana Arena – стадион с капацитет от 30 000 души.

„Това е едно от най-големите бизнес събития в света, този път домакин е Казахстан, където също ме разпознават. В началото на юли ще летя за Стокхолм за участие в популярно тв шоу”, сподели за „Монитор” Кристиан.

Преди два дни момчето чудо триумфира с цели 4 статуетки на наградите на „БГ радио” - за дебют, изпълнител, БГ посланик и текст (за „Вдигам Level” с Павел и Венци Венц). За церемонията в Благоевград Кристиан пристигна от Москва, където през последните две седмици държа редица изпити

„Нямах никакво време да се готвя, взимах уроци по скайп по математика, докато си бях в България. Слава богу, получих добри оценки, последният ми изпит беше по английски”, обясни изпълнителят на Beautiful Mess. В Москва, където от години живее семейството му, той се срещнал с популярни влогъри и знаменитости, които го подкрепяли безусловно по време на „Евровизия” въпреки оттеглянето на Русия от конкурса. Не страдал и от липса на внимание на феновете.

„Нямам ден в метрото, в който да не ме разпознаят. Веднъж пътувахме с леля ми и събрах цял вагон с момичета, които искаха да се снимаме. Имахме точно 20 секунди за селфи, но успяхме да го направим. Щастлив съм да видя, че публиката и в Москва, и в София ме посреща по един и същи начин”, казва Костов.

Освен с ремикса на Beautiful Mess той е готов с три чисто нови парчета, от които едното е на руски език. През октомври с продуцентите му от „Вирджиния рекърдс” планират да пуснат и дебютния му албум.

Източник и снимка: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Джена показа дъщеря си за първи път

Певицата Джена най-после реши да покаже публично дъщеря...

Райските субтропични острови,...

Принц Уилям и Кейт, принцесата на Уелс, имат любима...

Няма коментари към тази новина !