Лицето на Лили се разпада

16.06.2017 16:46 | Видян 2847 пъти

Лицето на Лили се разпада

Пластичната хирургия капитулира безславно пред Лили Иванова, пише HotArena.

Битката на естрадната прима с ЕГН-то вече е кауза пердута и колкото и да се мъчи да прикрива признаците на своите 81 години, земното притегляне е нейният най-голям кошмар и дори и най-модерният скалпел не може да повдигне увисналото й лице.

Изпълнителката на „Детелини“ е редовен абонат на клиниките за естетически подобрения. Точният брой на операциите на Лили е трудно да бъде установен. Сега обаче е дошло време за обратния ефект на пластиките, а в комбинация с преклонната й възраст става все по-шокиращ.

На тази картинка се натъкнаха папараците на в. „Ретро“. Лили бе дегизирана с черни шапка бомбе и очила, които са едно от оръжията й, които прикриват бръчките. Безбройните инжекции с ботокс, целящи освен да опънат, и да повдигнат увисналите й бузи, изглежда вече са безсилни.

Не така стояли нещата с бюста й. Лили все още залага на ефирни и прозрачни материи, с които гърдите й излизат на показ. Запознати разказват, че наскоро бюстът й претърпял реконструкция и се подложила на операция за повдигане. Той май е единственото нещо по нея, който е запазил вид.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !