Гери-Никол слага силикон

15.06.2017 15:23 | Видян 3120 пъти

Гери-Никол слага силикон

Младата певица Гери-Никол винаги е била почитателка на пищните форми. Любимката на подрастващите се гордее със своята "яка дупара", която даже възпя в последния си хит, а сега е решила да напомпа и бюста си.

Провокаторката от Варна съвсем скоро ще се сдобие с чифт нови цици, които ще развява по участията си в нощните клубове из станата, издават запознати.

Хора от обкръжението на тийнзвездата издават, че тя получила възможността да уголеми гърдите си като подарък за абитуриентския си бал, пише Уикенд. Майка ѝ Ирена, която е сестра на покойния наркобос Мето Илиенски, преценила, че дъщеря ѝ е достатъчно голяма за подобна интервенция и с гордост ѝ връчила 10 бона, които да оползотвори за операция.

Гери открай време искала силиконови импланти, но до този момент се задоволявала само с увеличаване на устните. Варненката издува джуките си с хиалуронава киселина от 15-годишна - разбира се, с разрешение на родителите си.

"В този бизнес атрактивният външен вид е от особено значение", разсъждавала Ирена, която се изявява още като мениджър и стилист на дъщеря си.

Все още не е ясно кой е хирургът, на когото ще се довери певицата, но по всяка вероятност той ще наблъска около 750 кубика в пазвата ѝ.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !