Деми Мур остана без зъби от стрес

14.06.2017 11:37 | Видян 2326 пъти

Деми Мур остана без зъби от стрес

Малко хора успяват да оставят комедийния тв водещ Джими Кимел безмълвен и Деми Мур е една от тях. Актрисата гостува в шоуто The Tonight Show и сподели със света свое селфи без зъб, за което Кимел възкликна: „Изпрати ни снимка, която е най-откаченото нещо, което съм виждал. Как се случи?“

Преди кадърът да се появи на екран, 54-годишната звезда обясни: „Паднаха ми предните два зъба. Иска ми се да кажа, че причината е каране на скейтборд или нещо друго яко, но е важно да обясня това, защото е един от най-големите убийци в световен мащаб след сърдечните болести в Америка. А именно стресът. Зъбите ми паднаха от стрес. Но исках да съм готова за днес, исках зъбите ми да са на мястото си, когато ти гостувам“.

Макар че Мур през цялото време говори за липсващи два зъба, на снимката дупката е само от един. Брюнетката призна, че дъщерите ѝ много се забавлявали с беззъбата ѝ визия.

„Те обожаваха да ме гледат без зъби и повтаряха, че така изглеждам по-уязвима, по-човешки“, поясни Деми.

С по-сериозен тон актрисата добави, че зъбите ѝ са паднали наскоро.

„Когато паднаха, много се притесних. Слава Богу за модерните технологии в стоматологията. Хората често се оплакват, когато посещават зъболекаря си, но аз мисля, че може да е много забавно“, каза още Мур.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Няма коментари към тази новина !