Айс Кюб получи звезда на Холивудската алея на славата

13.06.2017 12:07 | Видян 712 пъти

Айс Кюб получи звезда на Холивудската алея на славата

Рапърът и актьор Айс Кюб получи звезда на холивудската Алея на славата, предаде Ройтерс. Звездата му е 2,614-ата на прочутата алея в Холивуд. На церемонията по откриването ѝ Айс Кюб благодари на всички, подпомогнали кариерата му в музиката и киното.
 
Сред присъстващите беше рапърът Д-р Дре, бивш член на групата N.W.A., пише блиц. Като член на бандата, считана за пионер на ганста рапа, Айс Кюб е написал много от текстовете на песните за знаковия ѝ албум Straight Outta Compton.

След славните дни с N.W.A през 80-те години на миналия век рапърът, истинското име на когото е О'Шей Джаксън, издава първия си самостоятелен диск AmeriKKKa's Most Wanted през 1990 г. През 1991 г. Айс Кюб дебютира в киното с главна роля във филма Момчетата от квартала на режисьора Джон Сингълтън.

Снимал се е в продукции и техните продължения като Петък, Внедрени в час, Ченге за един ден. Айс Кюб е и продуцент на филма Бандата от Комптън (2015), проследяваща историята на групата N.W.A. Ролята му на екран пресъздаде неговият син О'Шей Джаксън-младши, припомня агенцията.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !