Клуни нае бодигардове на близнаците

13.06.2017 11:09 | Видян 1294 пъти

Клуни нае бодигардове на близнаците

Джордж Клуни няма никакво намерение да рискува сигурността на близнаците си Александър и Ела, които съпругата му Амал роди по-рано този месец. Новородените звезди вече имат лична охрана, която ще струва на родителите им по 318 000 долара годишно.

Бодигардовете ще бдят над близнаците денонощно в имението на прочутото семейство в Лондон.

„Джордж чака много дълго време за да стане баща и сега не желае да поема никакви рискове за здравето или живота на децата си. Бавачките бодигардове са само началото. Двамата с Амал ще глезят сериозно бебетата си“, разкри източник пред медията.

За някои решенията на актьора може да изглеждат пресилени, но неотдавна половинката му, която е адвокат по човешките права, бе обект на терористични заплахи. През февруари Джордж сподели в интервю за сп. Paris Match, че след раждането на бебетата им тя ще бъде далеч по-внимателна и избирателна към работата си, както и самият той.

„Решихме да бъдем по-отговорни, за да избегнем излишна опасност. Аз няма да пътувам повече до Судан или Конго, а Амал няма да посещава Ирак и други места, на които знае, че не е добре дошла“, каза тогава звездата.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Дамиано от Монескин се съблича за...

Дамиано - лидерът на станалата култова италианска група...

Гала на българската култура в...

Гала концертът е част от артистичната инициатива на...

Няма коментари към тази новина !