Деси Слава: Хората се срещат и разделят, готова съм и сама да отгледам детето

12.06.2017 15:51 | Видян 3819 пъти

Деси Слава: Хората се срещат и разделят, готова съм и сама да отгледам детето

На 38 години фолк певицата Деси Слава е бременна отново, а таткото на плода в утробата й е Благой Найденов, с когото са заедно от 2015 година, припомня HotArena.

Изпълнителката на легендарния хит „Мъжете всичко искат“ е в петия месец и заради нарастващото си коремче и телосложение тя вече не крие, че ще става мама отново - от мъж, по-малък от нея с цели 18 години!

От миналото лято насам в чалга средите неспирно циркулираше слухът, че певицата е бременна, заради видимото й напълняване. През цялото това време обаче тя отричаше слуховете, споделяйки, че просто има проблеми с килограмите. Респективно с това обаче сексапилната блондинка е под постоянната атака и на морални съдници, които не спират да предвещават край на връзката й с почти двойно по-младия от нея Благой, пише „Таблоид“.

Деси обаче разказва, че отдавна е надживяла хорското мнение и гледа единствено собственото си щастие, което през годините оборило всичките слухове, че нещата между нея и Найденов няма да потръгнат.

„Близо 3 години не спират да ме разделят с Благой, но ние продължаваме да сме заедно. В крайна сметка хората се срещат и разделят. Ние се обичаме сега! Не знам дали утре ще бъде така, в живота няма гаранция за нищо. И преди съм се справяла сама, силна жена съм! Докато съм обичана и се чувствам щастлива, не искам да мисля какво може да ми се случи“, философства Деси относно връзката си с по-младия Благой и коментарите, че той ще я направи отново самотна майка.

Пайнерската фурия откровено разказа, че още в началото на връзката си с Найденов се чувствала много добре с него и искала да му роди дете, но осъзнавала, че той все още не се е наживял достатъчно. Именно заради това във времето те предпочитали да се изживяват повече като любовници, отколкото като сериозна двойка с планове за годеж, сватба и семейство. Очевидно обаче двойката е преценила, че е време за сериозна крачка в съвместния им живот, тъй като бременността на Деси била планувана, споделя тя.

Източник: blife.bg.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Няма коментари към тази новина !