Роналдо е фен на Ал Бано

12.06.2017 14:20 | Видян 1400 пъти

Роналдо е фен на Ал Бано

Звездата на „Реал Мадрид” Кристиано Роналдо призна, че е фен на италианската музика и по-конкретно – на Ал Бано, когото очакваме с впечатляващ спектакъл този октомври в „Арена Армеец”. За афинитета на голмайстора към шлагери като Felicità и Libertà стана ясно след финала на Шампионска лига в Кардиф.

На терен за двубоя между „Реал Мадрид” и „Ювентус” присъстваха певецът и синът му - Ал Бано младши. Тримата се срещнаха след победата на отбора на португалеца, когато Роналдо споделил на баща и син за любовта си към музиката на дуетната половинка на Ромина Пауър.

Ал Бано ще извие глас пред родната публика в столичната „Арена Армеец” на 5 октомври, а от сцената гърба му ще пазят виртуозите от Софийска филхармония. Италианският певец ще представи някои от най-големите си хитове, сред които Felicità, Libertà, Sempre sempre, Sharazan, Nostalgia Canaglia и др.

Освен тях меломаните в най-голямата зала у нас ще чуят още и новите му песни, част от двойния му албум Di rose e di spine. Билетите за концерта са вече в продажба и се котират в мрежата на Eventim на цени между 30 и 70 лв.

Източник и снимка; monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !