Катето Евро разпръсна праха на мъжа си

09.06.2017 14:08 | Видян 2769 пъти

Катето Евро разпръсна праха на мъжа си

Катето Евро разпръсна праха на съпруга си Георги в любимата им градина. Актрисата и Георги Кадиев живяха дълги години заедно в семейната къща в Кокаляне. Звездата от Оркестър без име сподели, че просто обожава това място. Съпругът ѝ също споделял любовта ѝ към зелените площи, затова и разпръснала праха му именно там.

„Той много обичаше нашата градина, цветята, розите. Обичаше да седи и да ги гледа. Аз се грижа за цветята и той казваше: „Ех, Кате, каква хубава градина си направила.” И много обичаше това място, както и аз. Там разпръснах праха му, между цветята.”, допълва още тя.

Темпераментната актриса откровено казва, че доскоро не можела да се раздели с урната, в която бил прахът на покойния й съпруг. Пазела я в дома си, пише седмичник. Така вярвала, че Жорж, както му викали всички в семейството, е с тях и с малката Катерина. Момиченцето е сбъдната мечта за всички, а именно мисълта, че ще има внучка скрепяла в последните му дни мъжа на Катето.

Той приемал като собствена дъщеря снаха си Таня, която също загубила баща си. „Опитах до последно да направя последните му месеци хубави”, споделя Катето.

Двамата с Жорж се срещат, когато тя е само на 22 години. Тогава той е женен за колежка на актрисата, която по онова време се изявява като манекенка.

„Не съм ги разделила аз. Те си бяха разделени, когато с Жорж се събрахме. Той беше най-голямата ми любов, друг като него няма да се роди”, споделя Евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Неочаквани признания от Камен Алипиев...

В „Моето ново Аз“ ще проследим трансформацията на една...

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Няма коментари към тази новина !