Галена и Преслава провалиха концерт

09.06.2017 13:25 | Видян 2436 пъти

Галена и Преслава провалиха концерт

Огромното его и взаимният им неприязън станаха причина да се провали общият им концерт заедно с Фики в Шумен, научи blife. Мащабното събитие трябваше да се проведе тази събота - 10 юни, и беше рекламирано в продължение на седмици.

Феновете на чалгата пламенно го очакваха, но... изведнъж всичко рухна. Официалната версия на организаторите - концерт няма да има заради прогноза за лошо време в събота, както и по технически причини. Почитатели на кръшния жанр обаче съзряха друга истина и недоволството им рязко ескалира.

Месеци наред бившите най-добри приятелки Преслава и Галена избягват всяка възможност за среща и говорят с омраза за другата. Галена е бясна, че инвестира огромни суми в песни и клипове, а големите награди винаги отиват в лансираната Преслава. И започна невиждана война във фолка.

"Проблемът е там, че не искат да излязат на една сцена. Женското им его е по-важно от публиката и феновете. Вярно е, че си имат някакви неразбирателства помежду си, но това са техни лични проблеми. Ако бяха толкова големи професионалистки, както се изтъкват във всяко едно интервю, концерт щеше да има. Харесвам и двете, но с тази си постъпка показаха пълно неуважение към своята аудитория", коментира недоволна почитателка. "Поне като ще лъжете, измислете нещо реално! Нямам думи!", допълни я друга ревностна фенка на чалгата.

Организаторите обявиха, че всички, закупили билети, могат да ги върнат и да си получат парите обратно, но въпреки това разочарованието сред фенската маса е огромно. Галена и Преслава ще имат втори шанс да се озоват на една и съща сцена на 29 юли, когато във Варна е планиран още по-грандиозен концерт.

Всички погледи ще са насочени към Галена и Преслава и дали за втори път ще провалят мащабен концерт, както вероятно се е случило в Шумен.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Посланикът на Израел говори за...

Горещ коментар за ескалацията на напрежението между Иран...

Няма коментари към тази новина !