Мелания Тръмп официално се мести в Белия дом

09.06.2017 12:01 | Видян 1476 пъти

Мелания Тръмп официално се мести в Белия дом

През януари Мелания Тръмп стана единствената съвременна Първа дама в историята, която забави преместването си в Белия дом след президентското откриване.Нейното отлагане накара мнозина да повярват, че мисис Тръмп може и да не стигне до Белия дом, както и да вдъхнови много спекулации, че вместо това предпочиташе сегашното си споразумение, живеейки със сина си Барън в позлатения мезонет Тръмп Тауър.

Но сега, когато Барън завърши учебната година, изглежда, че Мелания и най-младият син на Тръмп най-накрая правят голямото движение. Докато родителите на Мелания в момента живеят заедно с нея в Тръмп Тауър, Виктор и Амалия Кнавс няма да се движат на пълен работен ден в D.C., евентуално индикация, че Мелания все още възнамерява да раздели част от времето между дома си в Ню Йорк и новата си резиденция Белия дом.

Според Политико, помощниците на "Тръмп" се надяват, че присъствието на Мелания ще помогне за успокояване на все по-раздразнения и изолиран президент, който е зает тази седмица, за да разкрие неудовлетвореността си. Наблюдателите на Белия дом обаче много добре помнят, че Първата дама беше там същата сутрин Тръмп реши да избере онлайн битка с кмета на Лондон Саджик Хан след терористичната атака срещу Лондон Бридж и също така, когато по-късно се разказа за Забраната за пътуване, която е спряна в съда. Това е почти сякаш неговите помощници не са осъзнали, че Тръмп не слуша никого - много по-малко семейството му.

Времето, през което първата двойка са прекарали заедно, всъщност са довели до по-малко от звездни резултати за PR. Кой може да забрави драстичното превключване на Първата дама в изразите от встъпването в длъжност - завинаги обезсмъртени във формата на GIF - или този вирусен клип, излязъл от дипломатическото им пътуване до Израел, където Тръмп стига за ръката ѝ и тя я отблъсква. Според доклада "Политико" Мелания само изтласка ръката на Тръмп, защото беше "настроена към протокола" и мислеше, че това е "неподходящ жест за официално пристигане". Очакваме с нетърпение още по-неловки обяснения за бъдещите изяви на привържениците на Белия дом. Засега добре дошли във Вашингтон, Мелания!
 

Vogue

Снимка: getty images

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Един от обвинителите на Кевин Спейси...

Делото на Кевин Спейси за сексуално посегателство се...

Мадона искала дете от Денис Родман

Мадона искала да има дете от Денис Родман. Това разкри...

Няма коментари към тази новина !