Фики заведе Гюлджан на романтичен уикенд

08.06.2017 17:34 | Видян 2159 пъти

Фики заведе Гюлджан на романтичен уикенд

Нито бомби, нито заплахи от атентатори ще попречат на Фики Стораро да заведе любимата си Гюлджан на почивка в Лондон. Певецът планира участие в английската столица, където ще организира романтичен уикенд и за годеницата си.

Синът на Тони Стораро, който от известно време се кичи и с прякора Издислав заради английския си език, заяви участие в един от най-големите български ресторанти в Лондон.

Въпреки атентатите на джихадистите в Манчестър и Лондон, Фики не се притеснява. Той дори звъннал, за да потвърди участието си в британската столица, пише седмичник. Мястото, където Стораро ще пее, е изключително популярно за българската общност в столицата на Англия. Още щом се разбрало, че Фики има участие там, резервациите започнали една след друга.

Освен да изкара няколко хилядарки, Фики отива и с друга цел там. Той има огромното желание да разгледа забележителностите на Лондон, заедно с любимата си Гюлджан. Двамата изживяват бурна любовна връзка, но за съжаление се виждат рядко. Бъдещата госпожа Стораро живее в Брюксел, а певецът през вечер е на участие. Всеки свободен момент обаче двамата прекарват заедно.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !