Клуни упоен след раждането на близнаците

07.06.2017 16:52 | Видян 1745 пъти

Клуни упоен след раждането на близнаците

Ела и Александър проплакаха в болница в Лондон, майката на Амал ги гушна първа, научи монитор. Холивудският актьор Джордж Клуни и съпругата му Амал Аламудин се сдобиха с близнаци във вторник. Децата носят царствените имена Ела и Александър и са проплакали в Лондон, където двойката живее от два месеца в очакване на голямото събитие. В писмо до медиите представителят на звездите Стан Розенфелд се пошегува, че актьорът е преживял по-тежко от жена си родилните мъки.

„Ела, Александър и Амал са здрави, щастливи и се справят добре. Джордж е упоен и ще се възстанови след няколко дни от шока”, казва Розенфелд.

Майката на Амал Бария е присъствала на раждането и първа е поела бебетата в прегръдката си. ”Щастието ни е неизмеримо. Всичко мина безпроблемно и много вълнуващо. Децата са прекрасни и в добро здраве”, сподели тя за CNN. Бащата на Амал Рамзи, който живее в Бейрут, също си позволи кратък коментар пред медиите: ”Много съм щастлив за тях, ще бъдат прекрасни родители. Всичко е приключило добре, здрави са.”

Трепетите около появата на Ела и Александър накараха Клуни да пропусне церемонията по връчването на хуманитарните награди Аврора в Армения миналата седмица. „Ако жена ми роди, докато аз съм в Ереван, после ще спя в колибката на кучето.”, намигна звездата от Бандата на Оушън.

Бременността на Амал разкри актьорът Мат Деймън в тв интервю през февруари по време на престур за Великата стена. „Снимахме заедно миналата есен и той ме дръпна настрани, за да сподели какво се случва. Почти се разплаках, не можех да си намеря място от вълнение! Попитах го: „Колко напреднала е бременността?”, а той отговори: „Амал е в осмата седмица”. Тогава му се скарах: „Пич, да не си посмял да кажеш на никой друг! Луд ли си?! Не знаеш ли правилото, че не се говори за това до 12-та седмица?”, обясни Деймън, който освен добър приятел е и кум на Джордж и Амал. Фактът, че става баща на 56, Клуни винаги е обяснявал с един от кумирите си в киното – Жан-Пол Беломондо, който прегърна поредната си рожба на 70.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !