Ливански дизайнер облече Луиза за сватбата

07.06.2017 11:07 | Видян 1853 пъти

 Ливански дизайнер облече Луиза за сватбата

Актрисата Луиза Григорова каза „да” на любимия си Мартин Макариев в изящен модел на Сара Хирш. Дизайнерката с ливански корен е майстор на бутиковите сватбени колекции, за които ползва качествени платове от Близкия Изток, а всеки от ръчно изработените детайли превръща тоалета в произведение на изкуството.

Звездата от „Откраднат живот” се разходи до олтара с дантелена рокля и дълъг воал, а под полите й надничаха черни кубинки. Небрежният елемент бе част и от стайлинга на гостите, уважили церемонията в курортното селце Лозенец в неделя. Теди Духновникова, която е сред най-близките приятели на Луиза, бе в ленена рокля със свободна кройка и кецове, а мъжете масово съчетаха бермуди с елегантни ризи.

„Новото семейство Макариеви ви изпращаме цялата си любов! Пожелаваме на всеки да изпита поне малка част от това, което ние преживяхме вчера! Не знаех, че е възможно да се поемат толкова положителни емоции в един ден и само мога да Благодаря за най-голямото щастие в живота ми - любовта! Обичайте се, мили хора!

Благодаря от все сърце и на Сара Хирш за най-великата рокля на света!”, написа Луиза във Фейсбук, добавяйки към фамилията си американско звучащото Макариев.

Кумове на бившия модел и режисьора бяха актрисите Дария Симеонова и Весела Бабинова. Двойката ще си позволи меден месец чак есента, когато ще посвети няколко големи рок концерта в Европа.
 

Източник: Monitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !