Victoria Group® Hotels and Resorts със зелен Оскар от конкурса на b2b Media

06.06.2017 17:30 | Видян 843 пъти

Victoria Group® Hotels and Resorts със зелен Оскар от конкурса на b2b Media

За седма година b2b Media отличава „Най-зелените компании в България”, показали и доказали, че наистина постигат промени в своите екологични показатели и развиват бизнеса си по отговорен за природата начин.Проучването е уникално за България и отчита постигането на "зелени" цели и корпоративни стратегии.

Victoria Group® Hotels and Resorts получи зелен Оскар в категория „Туризъм, хотелиерство и развлекателна индустрия”.

„Благодаря на журито за оценката и признанието. Да променяш средата в която живеем е отговорност преди всичко към обществото. Зелените политики, са част от дългосрочното опазване на околната среда. Затова за нас е важно да покажем, че бизнеса работи за намаляване на вредните емиси и е отговорен за бъдещето на нашата природа.

Victoria Group® Hotels and Resorts съвместно с KIA Motors Bulgaria се превърнахме в първата хотелска верига позволяваща прекосяването на България с електрически автомобил. Поставяйки зарядни станции във всяка една от дестинациите в които разполагаме с хотели в София, Пловдив, Пампорово, Слънчев бряг и Елените, ние създадохме условия за по-чиста околна среда.

„Зеленото“ мислене показва зрелостта на бизнеса, с което променямене само средата, но даваме пример и на бъдещото поколение-нашите деца.“- това заяви Светослав Георгиев- директор продажби,маркетинг и развитие към Виктория груп при получаването на отличието.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !