Галена и Преслава се сдобряват

06.06.2017 13:24 | Видян 3124 пъти

Галена и Преслава се сдобряват

От миналата година Галена и Преслава са в обтегнати отношения. Това вече е минало и двете певици ще излязат на една сцена на мегаконцерта Звездите на Пайнер в Шумен, научи blife. Двете били готови да си стиснат ръцете пред многохилядната публика на концерта на 10 юни. Към тях ще се присъедини и Фики Стораро, а градът не е избран случайно защото и тримата са от този регион. Своеобразен домакин е Фики, който е роден в Шумен, Галена е от Смядово, а Преслава от Добрич.

Концертът ще бъде и голямото завръщана на Галена на сцена, след като роди втория си син. В тричасовия спектакъл, изпълнителите ще изпълнят най-големите си хитове, както и дуетните си песни записвани в годините. Иван Динев- Устата ще се изяви като водещ.

Измина повече от година от скандала между Галена и Преслава. Втората грабна приза "Певица на годината", макар че годината беше по-успешна за Галена. Преслава намекна, че Галена е отделила прекалено внимание на наградата и с това са развалили приятелството си. Галена коментирала, че уж за Преслава наградата не е важна, а от години се натиска за нея. В края на 2016-а Галена заяви, че нямат отношения и приятелството им е приключило. Какво ще се случи на концерта в Шумен, предстои да разбере.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !