Тейлър Суифт си търси къща в Лондон

06.06.2017 12:41 | Видян 1695 пъти

Тейлър Суифт си търси къща в Лондон

Певицата Тейлър Суифт иска да си купи къща в изискания район Челси в Лондон, след като връзката ѝ с британския актьор Джо Алуин се е задълбочила.

През последните няколко месеца американската изпълнителка прекара доста време с новия си приятел в родината му и явно възнамерява да се сдобие с „любовно гнездо“ на Острова.

„Нещата между Тейлър и Джо вече са доста сериозни. Намерението ѝ да купи къща в родината на любимия си е поредното доказателство за това“, споделя източник.

Говори се, че 27-годишната певица вече е разгледала няколко имота в изискания лондонски район. Ако Тейлър Суифт се сдобие с къща в Челси, сред съседите ѝ ще бъде Пипа Мидълтън, наскоро омъжилата се сестра на херцогинята на Кеймбридж Катрин.

Въпреки че отношенията на Тейлър Суифт и 26-годишния Джо Алуин се развиват „със скоростта на светлината“, певицата е готова на всичко, за да опази романа си от общественото любопитство.

Причината е, че предишни нейни връзки с известни мъже като Калвин Харис, Хари Стайлс и Том Хидълстън намираха широк отзвук в медийното пространство.

tialoto

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !