Николета яхна лебед в Анталия

06.06.2017 09:50 | Видян 2498 пъти

Николета яхна лебед в Анталия

С дъщеричката ѝ разпускат с подводно сафари и гмуркане с делфини, видя Монитор. Най-сексапилната футболна съпруга в републиката – Николета Лозанова, стартира лятната си ваканция от луксозен голф и спа рисорт в Белек. Плеймейтката вече погъделичка въображението на феновете си с еротичен кадър в Инстаграм, на който е обяздила огромен надуваем лебед, а излаз към басейна има директно от апартамента ѝ.

Лозанова е там със сестра си и приятелки, чиито безспорен тартор на компанията е дъщеричката ѝ Никол. Момиченцето обожава водните пързалки в хотела, който предоставя на гостите си и безплатен достъп до тематичния парк Land of Legends.

Сред екстрите в неговата „морска” зона е подводно сафари, което позволило на момиченцето да се разхожда на ръка разстояние от акули и тропически риби. Никол и популярната ѝ майка съвсем скоро ще опитат и тръпката да поплуват с делфини.

„Посещаваме Анталия за пореден път тъй като тук е рай за децата, любимото място на Никол. Климатът е чудесен, условията идеални, а и трябваше да дам старт на лятото подобаващо, все пак съм в заслужена почивка.”, сподели водещата на Папараци.

В избрания от нея хотел има седем ресторанта, но с детенцето твърдо се придържат към италианската кухня, която им е слабост. Само преди месец семейството беше в Милано на шопинг и гастро-туризъм, а малката сладурана избираше стайлинг на майка си от избрани бутици на от култовата улица „Виа Монтенаполеоне”.
Приключила работата по поредния успешен сезон на Папараци, Лозанова тушира с насмешка появилите се в таблоидите твърдения, че наесен ще бъде заменена от друга хубавица.

„Слуховете за уволнението ми са силно преувеличени. Това е вица на седмицата.”, отсече с усмивка Николета.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !