Отварачката преспала и с Бирмата

05.06.2017 14:47 | Видян 2200 пъти

Отварачката преспала и с Бирмата

Мария е преспала с Жоро Бирмата, пише България Днес. Шокиращото е, че това се е случило в края на миналата година, докато фолкпевицата е била омъжена за милионерския наследник Християн Гущеров. В края на март тази година той обяви, че се развежда с Мария и я е прогонил от дома си, защото не може повече да търпи изпълненията ѝ. Тогава Християн намекна, че съпругата му не е живяла в духа на християнските ценности, но дипломатично реши да замълчи за прегрешенията ѝ. Месеци по-късно обаче греховете ѝ започват да излизат наяве.

В края на миналата година в периода октомври-ноември Мария и Гущеров на няколко пъти се разделяли за кратко заради скандали между двамата. Християн усещал проблеми в поведението на съпругата си и това искрено го дразнело, докато Отварачката не давала вид, че си е взела поука. Тя постоянно излизала нощем по заведенията и твърде често се разголвала, което не приляга на омъжена дама и майка на дъщеричка.

При една от тези кратки раздели Мария се озовала в леглото на Бирмата и двамата прекарали бурна нощ. Фолкпевицата не се посвенила да изневери на любимия си и измачкала чаршафите заедно с един от най-вървежните столични плейбои. След това отново се върнала при Гущеров, опитвайки се да спаси брака си.

Мълвата за секса между Отварачката и младия бизнесмен веднага се разнесла из светските среди и до ден днешен се говори за невярната изпълнителка. Не е ясно дали към момента на прелюбодеянието Бирмата е бил заедно с Алисия, с която имат връзка, но и те ту се разделят, ту се събират. Младежът беше голямата любов и на Преслава, с която дълги месеци бяха заедно, но скандалната им взаимна ревност и няколко инцидента в нощни заведения сложиха край на отношенията им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Арман Царукян отговори колко струва...

Арман Царукян е на върха на славата, след като победи...

ПП осигури застрояването на Корал,...

Корал е считан за нещо като собствен от Кирил Петков,...

Няма коментари към тази новина !