Лорд Минчев събра елита на бляскав рожден ден

05.06.2017 11:52 | Видян 2188 пъти

Лорд Минчев събра елита на бляскав рожден ден

Точно 95 души, избрани между приятелите и клиентите на лорд Евгени Минчев, присъстваха на вечерята за рождения му ден. Балната зала в столичния София хотел Балкан бе украсен от председателката на съюза на флористите в България Йоана Томова а официалната напитка беше Руски стандарт а официалните напитки бяха Руский стандарт и Gancia.

Британската звезда Вики Мишел, изиграла ролята на сервитьорката Ивет от сериала Ало, ало, пристигна от Лондон, като специален гост на Евгени, който навърши 54 години същата вечер, в която стана и победител в предаването на Нова телевизия „Черешката на тортата”.

Сред гостите бяха още милионерката от Барбадос лейди Керъл Кафин- Парсънс, биографката на принцеса Даяна и Кралицата Майка – лейди Колин Кембъл, , нотариус Милена Георгиева, Виолина Маринова-ДСК, Камелия Терзийска, адвокатите Стоян Стойков и Галина Петрова, Таня Китик, финансистът Бисер Варчев, бизнесменът Ники Младжов и други. Председателката на Жени- ГЕРБ Ирена Соколова беше част от специалните гости на лорда.

В рамките на събитието бяха връчени и ежегодните награди за постижения и личности Национална гордост, които отидоха съответно при поетесата Маргарита Петкова, проф. Валентин Старчев, Мая Нешкова и Мария Гроздева. Като личен гост на Елена Кристиано, част от рождения ден беше и Амон Кармър от Ланца- нюйоркският гуру на фризьорите от цял цвят.

Същата вечер г-жа Кристиано бе поздравена от всички заради ордена от италианското правителство, който бе получила за своите заслуги. Благотворителният търг, в полза на организацията на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон започна с престилката на сервитьорката Ивет от Ало, ало, която заедно с автограф на Вики Мишел, бе откупена от брата на Д-р Ружа Игнатова, който наддаваше от нейно име.

Ивана Скендерова откупи рядко издание на книгата на Ивана Тръмп „Шампанско и диаманти” а обеци на Проновиас се паднаха на Вики Мишел.  Ники Кънчев, певицата на Пайнер Теди Александрова, Дидо от Д2, Роси Иванова и Кристиян от Куку бенд, представиха артистичния елит.

Първото дарение за каузата бе от страна на д-р Ружа Игнатова, която е и председател на Британско Българския Бизнес Бал в Лондон. Тази година той ще се проведе на 17 октомври, където българският и британски елит ще си дадат среща за пореден път.

Снимки от бляскъвата вечер можете да видите в нашата ГАЛЕРИЯ!

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Няма коментари към тази новина !