Плейбой ухажва Лили Иванова за нови голи снимки

05.06.2017 12:07 | Видян 2738 пъти

 Плейбой ухажва Лили Иванова за нови голи снимки

Лили Иванова отказала много примамлива оферта от 60 000 лева да се съблече за втори път за страниците на мъжко списание, пише "Телеграф".

Офертата пак дошла от "Плейбой" и я направило предишното ръководство на изданието, което смятало,че като повтори отново с Лили, ще си вдигне главоломно тиража.

Примата обаче сметнала това за неуместна в момента оферта и казала, че и за доста по-голяма сума не би го направила, а и не смятала, че това вече ще бъде провокация в положителния смисъл. Така се приключило с желанието на звездата да се съблича още на фаза предварителни преговори, пише още БЛИЦ.

В светските среди се споменават различни суми за хонорара на Лили от първия брой на "Плейбой". С нея стартира изданието у нас с априлския си брой през 2002 година.

Говори се, че за тази си изява звездата била получила от 10 000 лева до 100 бона, а някои отиват дори в сферата на големите фантазии и качват сумата на цял един милион в левове. Истината е по-скоро в долния диапазон, не повече от 50 хилядарки. Смята се, че Лили приема подобни каузи най-вече заради това, че са й интересни, а не толкова заради парите, които ще дойдат.

За сметка на това в светските среди се говори, че в последните години има много кандидатки за гола слава, които са готови да си платят - те или техните спонсори, но само и само да са на страниците на изданието. Не е тайна, че няколко от сниманите плеймейтки успяха да направят и кариера в шоубизнеса, но голяма част не реализират потенциала на голите си снимки.

Снимка: Плейбой

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Тарантино слуша новата песен на Тома...

Качествена българска музика с напълно ново звучене -...

Молец, 100 Кила и Васил Петров част...

• От 17 до 19 май Габрово ще се превърне в сцена на...

Няма коментари към тази новина !