Елена се кара на Бербо

02.06.2017 16:04 | Видян 3463 пъти

Елена се кара на Бербо

Елена Бербатова държи изкъсо съпруга си, особено когато става дума за възпитанието на децата им. Най-успешния български футболист след Стоичков, признава, че мъж като всеки друг – жена му сериозно му се кара от време на време. Това обаче се случва, когато спортната звезда прекали с глезенето на дъщерите им Деа и Елиа. Бербо даде любопитно интервю пред „Дарик Радио”, в което говори за децата си, актьорските си способности и дори за любовта си към България.

„На дъщерите ми, ако мога всичко ще им позволя, но после на мен ми се карат”, споделя Бербатов. „Малката ми се налага на моменти и не мога нищо да кажа. Важното е да са здрави, другото ще се оправи. Защото като се разболее детето на човек и е краят на света. Правим се на силни, ама…”, споделя още спортистът, цитиран от България днес. Наскоро Бербатов показа актьорските си умения и талант, превъплъщавайки се в ролята на Дон Корлеоне от „Кръстника”. А по-голямата му дъщеря Деа му партнира във видеото.

Клипчето стана истински хит в интернет. А спортистът е във възторг от отзивите.

„Отдавна бях напреднал в актьорската игра. Репетирам си в нас пред детето, пред огледалото. Исках да промотирам благотворителния ми мач по някакъв начин. Да бъде по-интересно, да се посмеем. Вербувах дъщеря ми да участва, а жена ми снимаше”, разкрива още той.

Бербатов признава, че освен това обожава българското Черноморие. И то му харесва много повече от Лазурния бряг.

„Обичам си морето, планината. Бях в Монако и само като си покажа главата от терасата, влизах при съседа. А тръбата от тоалетната отиваше направо в морето”, добавя още той.

„Не трябва само да се оплакваме. В чужбина има райски кътчета, но ние не им отстъпваме на тези неща. Аз мога да си правя каквото искам. Не дължа обяснение на никого. И каквото имам да казвам, ще го споделя в книгата, която в момента пиша”, додаде още той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !