Дженифър Гарнър не може да прежали Бен Афлек

02.06.2017 13:46 | Видян 1919 пъти

Дженифър Гарнър не може да прежали Бен Афлек

Макар Дженифър Гарнър и Бен Афлек да обявиха своята раздяла преди две години и от месец разводът им вече да е факт, актрисата все още не е готова да продължи напред.

Близки до Гарнър споделя, че все още не се чувства готова да излиза по срещи след раздялата си, тъй като продължава да смята, че точно Афлек е “любовта на живота й”.

“Тя определено не подскача от радост и не крещи “Аз съм необвързана!”, нито пък планира срещи. Тя все още казва, че Бен е бил любовта на живота й”, споделя източник пред сп. People.

Според думите на източника актрисата все пак чувства облекчение след като е взела най-трудното решение в живота си и това изглежда дори се вижда във визията й. Дженифър изглежда просто зашеметяващо и успя да остави без дъх всички на премиерата на лентата с нейно участие Wakefield.

Запознати обаче разкриват, че Афлек вече е обърнал нова страница в живота си и има нова жена до себе си. Все още не е ясно коя е новата му избраница, но вътрешен човек твърди, че връзката му не била “сериозна”.

Източник и снимка: missbloom.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Плановете на Кейт и Уилям за таен...

Принц Уилям и Кейт Мидълтън кроят изненадващи планове да...

Призовавам кмета Терзиев да направи 2...

"Внасям писмено предложение в СО" Призивът на...

Няма коментари към тази новина !