Луиза на рок концерт вместо на сватбено пътешествие

02.06.2017 11:01 | Видян 1631 пъти

Луиза на рок концерт вместо на сватбено пътешествие

Да инвестират в няколко грандиозни концерта в Европа, вместо в сватбено пътешествие – това са решили Луиза Григорова и Мартин Макариев, които всеки момент ще си кажат „да” на морска сватба пред около 50 гости.

Рокендролът ще бъде част и от стайлинга на актрисата, която ще бъде с „официални” кубинки под булчинската си рокля. Това обаче няма да се случи това лято, защото Луиза

ще сложи престилката на д-р Добрева

в четвърти сезон на „Откраднат живот”, чакат я репетиции на „Пияните” в театър „Зад канала”, а и Макариев има ангажименти. „Ние си разменихме много музика. Аз и преди слушах рок, защото баща ми е рокаджия и съм израстнала с Pink Floyd и Dire Straits, но Мартин ме запозна с някои по-идиотски групи.

Аз пък му прехвърлих от моята електронна музика. Музиката ни свързва. И киното. Мартин ме направи изключителен фен, аз преди не бях гледала дори „Междузвездни войни” преди да го срещна, а сега съм сред най-големите фенове на поредицата.”, споделя за сп. EVA Григорова.

Тя признава още, че покрай режисьора на „Вила Роза” е ограничила алкохола до две чаши вино дневно и е отказала цигарите. Той пък е попил доста от навиците й в здравословното хранене и е отказала бургерите.

Шафер на сватбата им ще бъде 7-годишния син на Мартин, а кумове актрисите Весела Бабинова, Теди Духовникова и Дария Симеонова. С последната Луиза дели снимачния сет на болница „Свети Кирил” в „Откраднат живот”, но не и много общи сцени, което я дразни, защото в реалния живот са сродни души.

Бившият модел и Макариев се срещат за пръв път около работата по видеото на „Август е септември” на Миро, но
минават около две години, преди искрите помежду им да пламнат.

Преоткриват се сред декорите на сериала „Дървото на живота”, където Макариев режисира няколко епизода. Въпреки възрастовата разлика от 9 години Луиза е тази, която първа осъзнава, че това е „връзката на живота й".

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !