Кейти Холмс опази Джейми Фокс срещу 6 милиона

02.06.2017 10:46 | Видян 2379 пъти

Кейти Холмс опази Джейми Фокс срещу 6 милиона

Една от най-дискретните двойки в Холивуд – Кейти Холмс и Джейми Фокс, са инвестирали около 6 милиона долара в различни тактики, целящи да опазят личното им пространство от папараците.

В перото от бюджета им влизат дегизировки за двойници, а когато някой успее да ги снима заедно адвокатът им със заплата от 100 000 годишно урежда никой да не публикува кадъра, изчислява сп. OK!.

Слуховете за връзката между бившата на Том Круз и носителя на „Оскар” датират от 2013 г. Тогава Джейми и Кейти бяха снимани да танцуват в опасна близост на благотворителен бал в Хемптънс.

Миналия март Фокс тушира спекулациите с твърдението, че с Холмс са „само приятели”, но през лято Клаудия Джордан, близка приятелка на актьора, потвърди в национален ефир романса им. Една от версиите за прикритостта им споразумението за дискретност, сключено при развода на актрисата с Круз.

Тя получи 50 милиона срещу обета да мълчи за връзките си в продължение на пет години. Това споразумение изтича в края на юли. Тогава ще стане ясно дали двойката действително е вдигнала сватба по Коледа в Кабо Сан Лука, Мексико.

Източник и снимка: Мonitor.bg

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Няма коментари към тази новина !