Динко отсвири ВИП Брадър - Отказа 300 бона

01.06.2017 12:36 | Видян 1792 пъти

Динко отсвири ВИП Брадър - Отказа 300 бона

"Няма да вляза във „ВИП брадър“, защото тази продукция има за цел да ме очерни, да ме орезили и да ме провокира. Ще ме вкарват в сценарии, а аз не се продавам за пари".

С тези аргументи прочутият и в чужбина Ловец на хора Динко Вълев от Ямбол отсвири продуцента на Големия брат Нико Тупарев, пише в. "България днес". По думите на Вълев обаждането с предложение от „ВИП брадър“ дошло миналата седмица. От екипа на риалити шоуто се опитали да го подмамят със сочна оферта. "Звъннаха ми и първо предложиха 250 бона. Казах, че искам 300 хиляди и те бяха склонни да обсъдят предложението му.

Обещаха ми, че ще се разберем. Явно са се заинатили, искат да ме вкарат на каквато и да е цена", разкрива Динко. Той е категоричен, че напоследък е дал заден на медийните си изяви, защото с името му започнало да се злоупотребява. "Знам кой съм и не ми е нужно предаване, за да си го доказвам.

След като хвърлят камъни по дървото, значи по него има плодове и искат да ги обрулят. Та така и с мен", остроумничи ямболията и добавя, че не всичко в живота е пари. Затова Динко се отдал на друго шоу - предаването "Ала-бала". Ловеца на мигранти вече е заснел 2 епизода и така направи първи стъпки в актьорската си кариера. Шоуто върви по интернет и вече има над 100 хиляди фенове.

"Обичам да карам хората да се смеят и затова се навих - за купона. Плащат ми доста добре там - около 15 бона на епизод. По-важното е, че на зрителите им харесва". В пилотният епизод на "Кварталната батка" Динко играе бабаит. Скечът вече има над 150 хиляди гледания и над 20 хиляди реакции в социалните мрежи.

Във вторник излиза и втория епизод, който Динко снимал два дни. "Моята роля е да премахвам лошите. Ама не като супергерой, без костюми и такива работи", разкрива ловецът. И е категоричен, че няма да става актьор. "Искам хората да ме видят малко в друга светлина. Искам и малко спокойствие.

Взеха на всяка манджа да ме слагат като мерудия, твърде много взеха да ми обръщат внимание, да се интересуват от мен, което ме подразни", отсече още Ловеца на мигранти. Затова и е заложил на положителните изяви в забавни шоупрограми и без излишни провокации.

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !