Роклята за бала на Гери-Никол струва 40 бона

30.05.2017 12:26 | Видян 1866 пъти

Роклята за бала на Гери-Никол струва 40 бона

Любимката на тийнейджърите Гери-Никол се изфука на абитуриентския си бал с рокля, чиято стойност е зашеметяващите 40 000 лева.

Миналата седмица скандалната певица отпразнува подобаващо завършването на средното си образование. Момичето, чиято звезда изгря от сцената на „Х Фактор“, завърши езиковата гимназия „Джордж Байрон“ в родната Варна. Таксата в учебното заведение е 3000 лв. за година, писа Таблоид. Изпълнителката на „Готина и луда“ купонясваше с прилепнала рокля от прозрачна дантела със сребристи ресни, допълнен от ръкавици до рамото. Отдалеч обаче тийнейджърката изглеждаше сякаш цялата е омотана със светещи лампички за елха, коментираха злобно съседите й. Несъмнено обаче ефектната дреха предизвика интереса не само на нейните съученици и преподаватели, но и на случайните минувачи.

Високият колан на роклята подчертаваше талията й, а дължината й бе до земята. Косата на разтропаната рапърка бе прибрана, а бижутата по ръцете – решени в сребро, така че да отиват на дрехата. На едната ръка тя имаше масивна гривна с над 1000 камъка „Сваровски“. Палавницата, станала известна с хита си за „яката дупара“, публикува кратко видео в инстаграм, в което представи визията си с думите „Бал или какво?“.

Сребристата рокля е поръчана преди няколко месеца от Италия и е платена от татко й – бизнесмена и адвокат Николай Георгиев – Цайса, спряган за част от варненския ъндърграунд. Балът на Гери Никол беше в Златни пясъци, а роклята й е ушита от дизайнера на модели на Ким Кардашиян и Дженифър Лопес. Цената е 21 000 евро.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !