Азис записва дует с Лепа Брена

23.05.2017 11:01 | Видян 2138 пъти

Азис записва дует с Лепа Брена

След невиждания успех на "Хабиби", Азис си даде почивка от нови парчета и се отдаде на активна концертна дейност. Васил не е от тези изпълнители, които пускат повърхностни парчета на конвейр и това се доказва от десетките му вечни хитове през годините. А сега най-новата бомба от костимбродският славей е във фурната, пише blife.bg.

Азис е на крачка от това да стане първият роден изпълнител, записал дует със сръбската турбофолк звезда Лепа Брена. Двамата от години поддържат страхотни отношения и са излизали заедно на сцената. Но сега подготвят международен поп-фолк хит, който да разбие всички класации!

Новината за предстоящата колаборация между двете звезди идва от сръбско музикално издание. Според него, Азис вече е бил в Белград, за да обсъди с колежката си подробности за общия им проект. Двамата са се срещнали няколко пъти и сякаш вече са постигнали съгласие как точно трябва да звучи дуетът им.

Затова, следващата среща на Азис и Брена най-вероятно ще бъде в звукозаписното студио. Мега хитът ще бъде записан под шапката на продуцентската компания на Лепа. Засега, обаче, не се издават повече подробности около проекта, пише "България днес".

Тази колаборация е истинска сбъдната мечта за Васил. Той бе избран за подгряваща звезда на последния й концерт у нас. Певецът споделя, че щом получил предложението от екипа й по телефона, той само дето не се разплакал. Веднага приел, а общата им поява на сцената предизвика истинска сензация. 27 години назад, малкият Васил присъства на мега концерта на югозвездата в София.

Тогава се заканва, че един ден ще пее със своя идол. И сега тази мегова мечта изглежда наполовин реализирана! Меломаните на Балканите чакат с нетърпение дуета на Азис и Лепа Брена, който със сигурност ще се превърне в музикалната сензация на годината.

Заговори се, че Васил ще прави дует и с Миле Китич, но засега ни всет-ни кост за евентуалния им съвместен проект.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !