Бюст №1 на Британия се засели у нас

18.05.2017 14:46 | Видян 3360 пъти

Бюст №1 на Британия се засели у нас

Най-големите бомби на Британия трайно заседнаха в България. 51-годишната Шарън Пъркинс, която се фука с най-големия бюст на Острова, вече е горд жител на страната ни, пише HotZona.

Атрактивната блондинка е известна с изключително пищния си бюст, с който надминава много от европейските силиконови кралици. И след като се разведе със съпруга си, вече живее у нас.

„Винаги съм мислела, че Памела Андерсън изглежда чудесно. Затова и реших, да стана като нея”, споделя Шарън, цитирана от „Телеграф”.

Още през 2014 година тя си прави първата операция. И за 4500 лири си увеличава бюста от 34D до 36H. За съжаление след шест месеца гърдите й спаднали и тя си увеличила размера им на 32ММ, въпреки болките, които й струвало това.

Шарън признава, че отначало имала известни болки, но после се оправила. Сега във всяка от гърдите й има по 1500 кубика силикон, а тя е новата шампионка на Острова, измествайки Деби Деламар, която си докарала с цели три операции размер 30КК, но не могла да понесе да се подложи на нови.

Междувременно Шарън стана почетна българска хотелиерка. Британката си харесала 200-годишна къща край гара Левски в Плевен и вложила останалите пари от обезщетението в купуване на имота с площ от 6 декара.

Заедно с приятеля си Карл Хамилтън превърнали сградата в хотел за любители на военните игри. Карл има голяма колекция от оловни войници, но повече обича силиконовите придобивки на Шарън. И често ги нарича "моите най-големи приятели".

автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коктейл без рокли тази седмица в...

Тази вечер (24 април) в „Ергенът“ от 20:00 ч. по bTV...

Пореден зловещ удар на серийния убиец...

Заплетената мистерия на неизвестния убиец все...

Няма коментари към тази новина !