Диляна Попова побърква Блатечки от ревност

18.05.2017 12:55 | Видян 2331 пъти

Диляна Попова побърква Блатечки от ревност

Топ манекенката Диляна Попова е решила да побърка от ревност бившето си гадже. Брюнетката, която роди син на актьора Асен Блатечки, смята да му натрие носа и то на премиерата на собствения му филм.

Диляна се е сдобила с две ВИП покани за събитието, без знанието на бившия си. И сега си търси спешно мъж, с когото да накара актьора да ревнува.

Манекенката дълго време не можеше да преглътне факта, че любимият й я е изоставил, за да се върне при жена си Катерина. Тя все още търси подходящ заместник, с който да се появи на събитието, но изискванията й са високи. И очакванията също.

С този си ход манекенката иска да накара гаджето си да види какво е изпуснал. Двамата изживяха бурен романс, плод, от който е синът им Борил, пише България днес. Малко след раждането, Блатечки се върна при жена си Катерина, оставяйки на Диляна грижите за детето. Малчуганът е най-голямата радост на майка си, но актрисата все още трудно приема срещите с бившия си.

Сега обаче е готова да се изправи очи в очи с него и на премиерата на филма ще се появи с друг мъж. Още повече, че там ще бъде и съпругата на актьора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !