Божигол и Джизъса се връщат в националния отбор?!

17.05.2017 11:13 | Видян 1731 пъти

Божигол и Джизъса се връщат в националния отбор?!

Селекционерът на националния отбор по футбол Петър Хубчев е бил засипан с молби да върне двама души в състава – Валери Божинов и Благой Георгиев, писа HotArena.

Божигол започна добре в китайския клуб, но след това формата му взе да спада. Любовницата му Биляна взе да не харесва азиатската страна, макар че в началото пееше друга песен. Тя настоявала да се прибират в Европа, пише още „Шоу“.

Джизъса пък играе в руския „Оренбург“ на приливи и отливи, мислейки като че ли повече за татуировките и прическата си.

Независимо от това и двамата ги свързва нещо – напират отново да облекат националната фланелка. Най-напред Иконата и Божигол опитали да осъществят мечтата си чрез свои познати, които били близки на Хубчев. Приближените на няколко пъти се опитвали да убедят треньора да ги вземе за предстоящата световна квалификация с Беларус в Минск на 9 юни. Но не се получило.

Затова Благо започнал да обсипва Хубчев със SMS-и. Дали е имало ефект, предстои да научим, тъй като Петър Хубчев до дни ще обяви списъка с избраните от него футболисти за въпросния двубой с беларусите. Според спортни разбирачи, Божинов и Георгиев нямало да ги огреят вестите.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !