Алисия призна: Искам да затрия Николета!

15.05.2017 17:25 | Видян 3603 пъти

Алисия призна: Искам да затрия Николета!

Алисия бе гост в събота на Мармалад по БТВ. В общи линии от присъствието й там научихме две неща: Първо - иска да убие Николета и второ: от толкова ботокс вече й е трудно да се усмихва, видя хотарена. Тя и колегата й Галин, заедно с водещия Иво Аръков, участваха в блиц рубриката към предаването „Ох да, ох не". Сред злепоставящите въпроси относно секса, за чиито отговори певицата се влияеше от тези на другите, бе включен и този: „Искали ли сте някога да убиете някой?“.
 
Мъжката част от групичката отговори с палец надолу – т.е. „Не“, но Алисия по средата си призна с палец нагоре, че е искала. Естествено не сподели кого точно е искала да затрие. Нямаше и нужда, тъй като феновете веднага направиха паралел и тя и потенциалната й жертва лъснаха в колаж.
 
И кой да видим там? Николета Лозанова.
 
Освен че вече знаете кого иска да убие Алисия, интернет критиците коментират и трудността, с която фолк певицата се опитва да се усмихне. От многото ботокс инжекции, които си е сложила в лицето, тази гримаса за нея е станала непосилна за изпълнение.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !