Галин и Галена избягаха в Гърция

17.01.2009 09:00 | Видян 31724 пъти | Гласували 6

Галин и Галена избягаха в Гърция

„Галин много иска да имаме бебе. Аз малко съм притеснена дали съм напълно готова, но, много ще се радваме и двамата!” Това сподели първо пред Слава самата Галена още в началото на връзката й с бившия съпруг на Десислава Галин. Интересът около изповедта й пред нас тогава беше главоломен, а ние станахме обект на плагиатства от не една медии в България.
Не за първи път си позволяваме да наречем фолкпевицата Галена феномен. Вероятно сами се досещате защо... Но все пак обяснението накратко е: бърза слава, скандален имидж на една същевременно сериозна и моногамна жена. А сега и бъдеща майка.

Галена е поредната в бранша, която чака дете. Тя и приятелят й Галин разбиха на пух и прах злобните коментари на някои зложелатели, че има проблем и не може да забременее. Въпреки че кариерата й в момента е в своя апогей, бебето, което трябва да се появи на бял свят през лятото съвсем не е случайно. То е желано и планувано от двамата бъдещи родители. „Определено мисля, че Галена е човекът за мен. Не сме се карали изобщо. В момента си правим къща, работим и за бебе. Ще се оженим по-нататък”, сподели пред СЛАВА бъдещият татко още през юли 2008. Ето, че днес мечтата на двамата е реалност. Между другото, преди седмица те се отдадоха на заслужена почивка в топла Гърция, далеч от медийния шум. Явно са решили пълноценно да се порадват един на друг, още докато са само двама.

Дали ще попречи майчинството на работата на Галена? Едва ли! Изпълнителката на Знам диагнозата черпи от опита на колежките си, които вече са минали по този път и са продължили да се развиват професионално. „Анелия ми е пример: пречи ли й на кариерата, не – само я стимулира!”, казва Галена.
Разбира се, най-сериозна подкрепа във всичко бъдещата мама получава от любимия си. Нещо, с което за съжаление, малко жени могат да се похвалят. Любовта им наистина е силна. „Ние прекалено много се обичаме”, откровеничи Галин. Но както се казва, много хубаво, не е на хубаво. Винаги ще се намери някой, който да завиди на чуждото щастие. Въпреки нападките и скандалите, в които ги забъркват, Галин и Галена успяват да се справят, защото и двамата са над нещата. „Тя е много широко скроен човек и не обръща внимание на такива неща”, коментира характера на приятелката си вафления бос. Тя пък от своя страна не може да си обясни причините за хорската злоба: „Защо вместо да завиждат, не започнат да работят? Така се постига успехът. Аз какво трябваше да направя: стартирах заедно с Преслава, на нея толкова бързо й потръгна, а на мен – доста по-късно. Винаги съм знаела, че работата се отблагодарява. И това стана. А с Преслава си общуваме и до днес прекрасно. Като се чуем, не спираме да бъбрим по час – час и половина.”

Галена явно добре се справя с тежката корона на славата. На ударите под кръста устоя както приятелството й с Преслава, така и добрият й тон с бившата на мъжа й Десислава. В този ред на мисли, искрено й пожелаваме да е все така положително настроена, особено когато я чака толкова важна житейска промяна.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Няма коментари към тази новина !